Te is része vagy!


Mármint minek? Az állatkínzásnak vagy az állatvédelemnek? Igen. Ahogy mondod: vagy ennek, vagy annak. Harmadik lehetőség sajnos nincs. Ebben a játékban nem osztanak „tartózkodás” lapot. Mind ott vagyunk és szavazunk, mellette vagy ellene.

Az ’50-es években Montgomery-ben letartóztattak egy színesbőrű asszonyt, mert leülte a buszon a fehéreknek fenntartott helyre. Öt nappal később az összes színes bőrű elkezdte bojkottálni az autó buszos közlekedést. Erőszakmentes forradalom volt. Szimpla fogyasztói bojkott. Aktív tiltakozás egy fennálló rendszer ellen, ami akkor természetesnek, normálisnak számított. Az eredményeket pedig mind ismerjük.

A fogyasztói bojkott hatalmas erőt képvisel. 

Nem kérünk tőled pénzt vagy aláírást. Nem szólunk bele a vallásodba vagy a politikai meggyőződésedbe. Nem érdekel a nemi identitásod és az ízlésed. Csak annyit kérünk, hogy szállj be. Erősítsd a bojkottot azzal, amit csak Te tudsz adni: a te szavazatoddal. Szavazz az állatok kizsákmányolása ellen.
Légy vegán.




Üdv az oldalon!

Szinte biztos, hogy Téged is, ahogyan engem is: vegyes táplálkozásúnak neveltek. Azt tanultuk, hogy ez így normális. Nem túl jó érzés rájö...