2014. október 15., szerda

FUSS VEGÁN FUSS!


   A legjobb módja, hogy megmutassuk barátainknak, milyen egészséges a vegán életmód, az, ha sportolunk! Azt figyeltem meg, hogy a vegánok között a futás a legnépszerűbb sport. Hogy mi lehet ennek az oka, nem tudom. Talán a futás egyszerűsége, természetessége, a szabadság érzése... ki tudja. Tény, hogy legtöbben futni szoktunk. S ha már így adódott, miért ne futhatnánk együtt? Jó buli és jó reklám!

Beda Szabi (kedvenc vegán maratonfutónk) szervez jövő vasárnap egy barátságos futóversenyt a Normafánál Itt találod a facebook eseményt. Ez lehetne az első, ahova mi, vegánok együtt megyünk futni! Különösen azért jó alkalom, mert utána lesz amolyan piknik féleség, ahova lehet vinni finomságokat és itt alkalmunk van megmutatni egy csomó sportos nem vegánnak, hogy milyen jókat eszünk! 

AKI SZERETNE VELÜNK JÖNNI, RENDELJEN MAGÁNAK EGY VEGÁN FUTÓK PÓLÓT, ÉS JÖJJÖN!!!www.vegan.polomania.hu

Ha van kedved, jelezd emailben, hogy jössz a vegán csaoatban futni, hogy meg tudjam mondani pontosan hol és mikor talizunk! bonianna@gmail.com (Bonifert Anna)

Nem csak a húszéveseké!

Egy 95 évesen vegánra váltott nagyiról szóló  CIKK  kapcsán Felmerült bennem a kérdés: vajon életkorfüggő-e a változásra való képesség? H...